Sokféle étrend-kiegészítő van a piacon, de a legfontosabb az, hogy lehetőleg ne izolált, szintetikus vitaminokat és ásványokat, hanem természetes forrásokból származókat fogyasszunk, ahol a hatóanyagok természetes molekula társaikkal vannak együtt úgy, ahogy a természet megadta nekünk. Ezeknek a szempontoknak nagyon kevés táplálékkiegészítő felel meg. Amennyiben biztosra szeretnénk menni, akkor ajánlom a YiYa és a HappyBio webáruházban kapható étrend-kiegészítőket, amelyek 100%-osan megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Törekedjünk arra, hogy a legfontosabb tápanyagokat az étkezésből próbáljuk bevinni,  a hiányzó elemeket pedig étrend-kiegészítők szedésével.

YiYa.hu

A YiYa egy magyar fejlesztésű étrend-kiegészítő termékcsalád. Termékeik egyedi, saját fejlesztésű termékek, értékes és biztonságos növényi kivonatok és természetes hatóanyagok kombinációját tartalmazzák.

Az aktív komponenseket úgy csoportosították, hogy a kifejtett biológiai hatás az egymást segítő és kiegészítő mechanizmusokon keresztül jöjjön létre (ez a szinergikus hatás elve), ezáltal szervezetünk regenerálódását, védelmét és egészségünk hatékony megőrzését szolgálják. A termékek magas aktív hatóanyag-tartalommal rendelkeznek, kizárólag természetes összetevőkből, mesterséges adalékanyag felhasználása nélkül készülnek.

A készítmények egy-egy egészségünkkel kapcsolatos területre összpontosítanak, az összetevőket élettani hatásaik szerint csoportosították.

A YiYa termékcsalád a minőség és megfizethetőség szempontjából kimagasló értéket képvisel a magyar étrend-kiegészítők piacán.

Jó hír, hogy a YiYa felajánlotta, hogy kedvezménykupont biztosít az Éltető Ételek olvasóinak! Minden online vásárlás végösszegéből 5% kedvezményt nyújt a cég. 5 db termék vásárlása esetén pedig 10%-ot. A kuponkód, amelyet megrendeléskor be kell írni a kedvezmény érvényesítéséhez: RICZU. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, mert ár-érték arányban a lehető legjobb a hazai piacon.

yiya

 

A sorozat következő részeiben sorra veszem a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint azt is, hogy melyek bevitelére fordítsunk kiemelt figyelmet.