Mire figyeljünk étrend-kiegészítő választásakor? + kedvezménykupon

Sokféle étrend-kiegészítő van a piacon, de a legfontosabb az, hogy lehetőleg ne izolált, szintetikus vitaminokat és ásványokat, hanem természetes forrásokból származókat fogyasszunk, ahol a hatóanyagok természetes molekula társaikkal vannak együtt úgy, ahogy a természet megadta nekünk. Ezeknek a szempontoknak nagyon kevés táplálékkiegészítő felel meg. Amennyiben biztosra szeretnénk menni, akkor ajánlom a YiYa és a HappyBio webáruházban kapható étrend-kiegészítőket, amelyek 100%-osan megfelelnek ezeknek az igényeknek.

Törekedjünk arra, hogy a legfontosabb tápanyagokat az étkezésből próbáljuk bevinni,  a hiányzó elemeket pedig étrend-kiegészítők szedésével.

Több ezer webáruház közül miért ezt a kettőt ajánlom jó szívvel?

YiYa.hu

A YiYa egy magyar fejlesztésű étrend-kiegészítő termékcsalád. Termékeik egyedi, saját fejlesztésű termékek, értékes és biztonságos növényi kivonatok és természetes hatóanyagok kombinációját tartalmazzák.

Az aktív komponenseket úgy csoportosították, hogy a kifejtett biológiai hatás az egymást segítő és kiegészítő mechanizmusokon keresztül jöjjön létre (ez a szinergikus hatás elve), ezáltal szervezetünk regenerálódását, védelmét és egészségünk hatékony megőrzését szolgálják. A termékek magas aktív hatóanyag-tartalommal rendelkeznek, kizárólag természetes összetevőkből, mesterséges adalékanyag felhasználása nélkül készülnek.

A készítmények egy-egy egészségünkkel kapcsolatos területre összpontosítanak, az összetevőket élettani hatásaik szerint csoportosították.

A YiYa termékcsalád a minőség és megfizethetőség szempontjából kimagasló értéket képvisel a magyar étrend-kiegészítők piacán.

Jó hír, hogy a YiYa felajánlotta, hogy kedvezménykupont biztosít az Éltető Ételek olvasóinak! Minden online vásárlás végösszegéből 5% kedvezményt nyújt a cég. 5 db termék vásárlása esetén pedig 10%-ot. A kuponkód, amelyet megrendeléskor be kell írni a kedvezmény érvényesítéséhez: RICZU. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, mert ár-érték arányban a lehető legjobb a hazai piacon.

yiya

HappyBio.hu

A mai világban furcsa lehet, de nem az üzleti érdekek vezérlik termékeik kiválasztását, hanem kizárólag az alábbi szempontok:

  • a termék tisztasága, vagyis az összetevők között nem szerepelhet káros anyag és minimalizálják a szintetikus összetevők előfordulását, ennek ellenőrzésében velük együttműködő szakemberek segítik, hogy a vásárlóknak már ne kelljen erre külön figyelniük,
  • nem a terméken lévő feliratok (bio, öko, natur) szerint döntenek, hanem azt veszik figyelembe, hogy mennyire támogatja az egészséges életmódot,
  • a tisztaság mellett az ár/érték arány legalább olyan fontos, így ha egy terméknél ezt nem tartják megfelelőnek, akkor nincs helye a webáruházban,
  • figyelnek arra, hogy több árkategóriában is elérhetőek legyenek jó minőségű termékek.

A Happybio webáruház nagy figyelmet fordít környezetünk védelmére, környezetbarát csomagolóanyagokat használnak, igyekeznek a kínálatot is hasonló gondolkodású cégek termékeivel bővíteni.

Előnyben részesítik a minőségi magyar termékeket, ezáltal is támogatják a hazai vállalkozásokat.

Nem köteleződtek el egyetlen irányzat mellett sem, így széles palettát tudnak biztosítani, ahol mindenki megtalálhatja a számára szükséges, egészségét támogató termékeket.

Segítőkész szakemberekből álló csapat támogatja a webáruházat, akik a vásárlóknak is tudnak segíteni a termékek kiválasztásában, felmerülő kérdéseik megválaszolásában.

A sorozat következő részeiben sorra veszem a legfontosabb vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint azt is, hogy melyek bevitelére fordítsunk kiemelt figyelmet.