A gyerekeim kérdezték, hogy meddig böjtölök még, mert ugye holnap anyák napja, és még csak reggelit sem tudnak nekem készíteni. Hát… ez van. De tudják, hogy egy nagy ölelés is elég nekem. 😀

A reggelt citromos vízzel kezdtem, majd rögtön a nyírfanedv után nyúltam. Szokásos szertartás … tea, majd levek készítése. Ma is korán keltem, mert vinni kellett a lányokat úszni. Addig piacoztam egyet, a kocsi meg persze lerobbant. 🙁 Mikor, ha nem most. De egy kis pihenés neki is jót tett, és csak elindult hátrafelé, ugyanis éppen egy parkolóban akartam megfordulni, amikor a kocsi úgy gondolta, hogy most nem.  És mindez egy forgalmas helyen.

Ebédre palacsintát sütöttem a lányoknak, majd a szüleimhez mentünk. Ott persze terülj-terülj asztalkám volt, én meg csak néztem 🙂 De érdekes, mert nem voltam éhes.

imagesEste még csináltunk egy kis kerti munkát, olyan jól esett a szabadban lenni.

Érdekes, hogy a mai napom könnyed volt, már nem volt az a nagy ingerültség és éhség, ami tegnap. Még biztos kitartok néhány napig. 🙂

… és most néhány szó a mozgásról.

Ne gondoljátok azt, hogy ha böjtöljünk, akkor annyira le vagyunk gyengülve, hogy egész nap csak az ágyban fekszünk. Mindenképp jót tesz ilyenkor a mozgás, az legyen egy séta, egy könnyed kocogás, vagy éppen egy jóga.