Vasárnap…anyák napja… majális …böjtölés

Reggel a gyerekeim nem sokkal 6 óra után felkeltek, hogy meglepit készítsenek nekem. Mivel még most sem eszek, így préseltek nekem alma-répa-narancs l20160501_065610evet, és sok-sok szép kézműves munkával készültek.

Ebéd után majálisra mentünk. Már évek óta nem voltunk, Nóri nem is tudta, hogy milyen. Szerintem csak pénzköltés az egész, főleg három gyerekkel. Amikor 800 Ft egy dodgem, vagy egy sült krumplispirál 300 Ft … na, ez már rablás. Most is csak azért mentünk, mert Zsófikámnak fellépése volt.

Egyébként elég rossz volt a délutánom azért is, mert nagyon kellett WC-nem, de éhes is voltam. Mivel ez egy szabadtéri rendezvény volt, nyilvános WC-re meg nem akartam menni, ezért nem is ittam.

Este még sütöttem a családnak süni-krumplit… hát, azok az illatok… a családom meg egyre kérdezgeti, hogy mikor fejezem már be, miért szenvedek ennyit? Nemsokára 🙂

Hétfőn az egyik kedvenc ebédemet készítettem, amin biztos sokan csodálkoztok, de az a lencsefőzelék. Este sóvárogva néztem, ahogy a kandúr cicánk jóízűen lakmározik a maradékból. “De jóóóóó neki….!!!” Óh istenem, már a cica ételére vágyok. De már csak 3 nap. 🙂

Egy kis okosság így hétfő estére:

A Lapacho tea remekül beilleszthető a méregtelenítésbe, amely a dél-amerikai esőerdőkből származó Tabebuia fa kérgéből készült.

Dr. Walter Accorsi dél-amerikai orvos tapasztalatai alapján számolt be arról, hogy a lapacho tea használata során megszűntek a betegségek által okozott fájdalmak, és a szervezet megsokszorozta a vörösvértest termelését. Orvosok és betegek teaként fogyasztva gyógyulásokat jegyeznek többek között leukémia, ízületi gyulladás, nátha, rák, candida esetében. Valamint fertőzések, immunproblémák esetén erősítik a sejtek szerkezetét és segítenek a gyulladásos folyamatok helyreállításában. (www.teaharmonia.hu)